Kas

Kütahya BİLSEM kurumunun düzenlediği Dijital Vatandaşlık Eğitimine bütün öğrencilerimizin katılımı bekliyoruz. Ayrıntılar için bağlantıya tıklayınız.

Kas

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilecek olan Yurt dışı staj hareketliliği projesine katılmaya hak kazanan öğrenci listesidir.

Kas

2024 YKS tarihleri belli oldu. Öğrencilerimiz başvurularını www.ais.osym.gov.tr ya da https://www.turkiye.gov.tr/ e devlet üerinden yapabilecekler. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Sevgili Öğrencilerimiz ve Velilerimiz, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem güncel yazılı sınav programlarımıza bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ekm

Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize yapılacak olan TYT ve AYT deneme sınavlarının takvimlerine bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz. KIRMIZI RENKLE İŞARETLENMİŞ OLANLAR KÜTAHYA  İL MİLLİ eĞİTİM mÜDÜRLÜĞÜ öLÇME VE dEĞERLENDİRME mÜDÜRLÜĞÜNÜN GERÇEKLEŞTİRECEĞİ MERKEZİ SINAVLARDIR.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı 4 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 11.00’de, yeterli çoğunluk sağlanamadığı durumda ise 11 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 11.00’de, okulumuzun toplantı salonunda yapılacaktır.

Okul Aile Birliği Genel Kurulu duyurumuza bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Eyl

Kurs Merkezi olan Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açılan destekleme ve yetiştirme kurs programı güncellenmiştir. 07.10.2023 tarihi itibariyle tablodaki gibi uygulanacaktır. Kursları takip eden öğrencilerimize duyurulur.

Eyl

Sevgili Öğrencilerimiz Eylül 2023 tek ders sınavı programına bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sevgili Velilerimiz,

2023-2024 eğitim öğretim yılında öğretmenlerimizle bire bir görüşme saatlerimize bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı başında sorumluluk sınavına girecek öğrenci listemiz ve sınav programımıza bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haziran 2023 tek ders sınavı takvimine bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

May

Sevgili öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz  ve velilerimiz seneye okul kıyafetinin uzerine öğrencilerin giyeceği kışlık üstlüğü beraber seçmek istiyoruz. Lütfen cumaya kadar oy verelim, desteğiniz icin teşekkür ederiz.

Her bir kisinin bir oy verme hakkı vardır, bilginize.

Okul kışlık üst kıyafet seçimimiz sonuçlanmış, sonuc duyurusu ilan edilmiştir. Oy kullanan herkese teşekkür ediyoruz.

May

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Haziran 2023 Dönemi Sorumluluk, Beceri, Staj, Kalfalık ve Ustalık Sınavları Programına bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 2. Ortak Yazılı Sınav Programına bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

May

25 Mayıs Perşembe günü saat: 13.30'da okulumuz ana binası konferans salonunda sınıflar arası İngilizce Bilgi Yarışması gerçekleştirilecektir. Yarışma güncel genel kültür konularından oluşacaktır. Yarışmaya her sınıftan katılacak 2 asil,1 yedek öğrenci isimlerini okul müdür yardımcısı Zehra ÇİÇEKÇİ'ye yazdıracaklardır. İsim yazdırma işlemi 18 Mayıs Perşembe günü mesai bitimine kadar yapılabilecektir. Yarışmacılar yarışma saatinden 10 dk. önce konferans salonunda olmak zorundadır. Yedek yarışmacılar ancak asil yarışmacılar yarışamayacakları zaman yarışmaya dahil olabileceklerdir.

Tüm sınıflarımıza ve öğrencilerimize başarılar dileriz.