Mrt

Okulumuz Dart Takımı il 4.sü olarak bizleri gururlandırmıştır. Öğrencilerimize ve Beden Eğitimi Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Kübra ÇOBAN öğretmenlerimize yönelik ÇİM eğitimlerini tamamladı. Kendisine verdiği kıymetli bilgilerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

29.01.2024-12.02.2024 tarihleri arasında Polonya'nın Varşova ve Poznan şehirlerinde Avrupa Staj Eğitimi yapan 10 (on) öğrencimiz ve 2(iki) öğretmenimiz Türkiye Varşova Büyükelçiliğine ziyarette bulundular. Ziyaret esnasında öğrencilerimizle sohbet eden Büyükelçimiz Sayın Rauf Alp DENKTAŞ ve Eğitim Müşavirimiz Mehmet Ali AKDAĞ'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Polonya'nın Varşova şehrinde staj yapan öğrencilerimiz Marmara şirketinde işletmelerde beceri eğitimlerini tamamladı. Marmara şirketi Yönetim Kurulu Başkanı  Altay ÖNER'e ve çalışanlarına teşekkürlerini sundular.

Mrt

Polonya'nın Poznan şehrinde staj yapan öğrencilerimiz Avrupa stajlarını NSBC METAL şirketinde tamamladılar. İşletme sahibi Hulusi ŞAHİN' teşekkürlerini sundular.

Mrt

Polonya'nın Poznan kentinde staj yapan öğrencilerimizle şehir merkezinde bulunan kültür varlıklarına gezi düzenlendi. Ayrıca bir hafta sonu Polonya'nın Wroclaw ve Almanya'nın Berlin şehirlerine kültürel gezi düzenlendi.

Mrt

Varşova'da işletmelerde beceri eğitimi yapan öğrencilerimizle Varşova'da bulunan çeşitli müzelere gezi düzenlendi. Bunların başında Ulusal Teknik Müze, Marie Curie Müzesi, Frederik Chopin Müzesi ve Dünya Jeoloji Müzesi gibi müzeler vardı.

Ayrıca Avrupa'nın en büyük fuarlarından Elektroteknik Fuarına ziyarette bulunuldu ve dünya çapında ihracat yapan firmalarla ve geliştirdikleri ürünlerle tanışma fırsatı bulundu.

Bir hafta sonu şehir dışında Krakow kentine kültür gezisi düzenlendi ve 1. Dünya Savaşı esnasında Galiçya cephesinde şehit düşen kahraman askerlşerimizin şehitliği de ziyaret edildi.

Mrt

Elektrik Alanında Erasmus+ Stajı yapan öğrencilerimizle birlikte Varşova Ticaret Müşavirimiz Sayın Betül Büke KARAÇİN'e okulumuz adına teşekkür ziyaretinde bulunduk. Öğrencilerimiz Polonya ve Türkiye ticareti hakkında önemli bilgiler edindiler.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesinde Öğrencilerimiz ve Edebiyat Öğretmenimiz Sümeyra Ceren YAVUZ'un birlikte hazırladığı Kaşgarlı Mahmud'un yazmış olduğu büyük eser Divan-ı Lugat-it Türk'ten bazı kesitler  panoda sergilendi. Öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemini kapatırken öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler yaptık. Bunlardan bazırlaını sizinle de paylaşmak istedik.

Ock

13.01.2024 tarihinde öğrencilerimizle birlikte Bursa Şehir Gezisi düzenledik. Cumalıkızık, Emir Sultan, Osman Gazi ve Orhan Gazi Türbeleri, Tophane, Guhem-Gökmen Uzay ve Havacılık Merkezi, Hayvanat Bahçesi rotalarımızın arasındaydı. Bursa Şehir Gezisi broşürümüze duyurular kısmından ulaşabilirsiniz. Katılım sağlayan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Enerji Verimliliği Haftasında okulumuz mezunlarından Elektrik-Elektronik Mühendisi Nebi SERT öğrencilerimize Enerji Yönetimi ile ilgili bilgilendirme yaptı. Kendisine ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından okulumuz öğrencilerine Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri verildi. Katılım sağlayan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve eğitimleri veren ekibimize çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Kevser SARGIN'ın okulumuz velilerine verdiği ilk yardım kursunu tamamladık. Katılım sağlayan  velilerimize ve öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Sayın Müftü Yardımcımız okulumuz öğrencileriye Filistin ve Gazze'de yaşanan insan hakları ihlalleriyle ilgili bir söyleşi gerçekleştirmiştir. Katılım sağlayan öğrencilerimize ve Müftü Yardımcımıza teşekkür ediyoruz.