Nis

Duayen Kütüphaneci Zeki AKTÜRK okulumuzu ziyaret ederek Kur'an-ı Kerim öğrenen öğrencilerimize Kur'an-ı Kerim hediye etti. Kendisine bu ince düşüncesinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kütüphaneler haftasındaki üçüncü durağımız ilimiz merkezinde bulunan Vahid Paşa Yazma Eserler kütüphanesiydi. Kütüphanede nadide el yazması eserleri 1500'lü yıllardan günümüze bozulmadan gelen Kur'an-ı Kerimleri inceledik.

Mrt

Kütahyamızın büyük değeri Mustafa Hakkı YEŞİL'in kendi şahsi kütüphanesinde mirasımıza nasıl sahip çıktığına tanıklık ettik. Servet-i Fünun dergilerinden Osmanlı nişanlarına, gazetelerine kadar sayısız eseri inceleme fırsatı bulduk.

Mrt

Kütüphaneler haftasında Şehit Ekrem DERELİ kütüphanesine ziyarette bulunduk. Kütüphanemizin kurucusu Zeki, AKTÜRK'den kütüphaneciliğe dair kıymetli bilgiler edindik. Aynı zamanda, ülkemizin bir çok şehrinde ve çeşitli yerlerinde kütüphaneler kurulmasına büyük katkıda bulunan Zeki AKTÜRK'le 6 Şubat depreminden sonra deprem bölgelerinde öğrencilere yapılan kitap ve kütüphane yardımları hakkında sohbet ettik. Misafirperverliği için Zeki AKTÜRK'e teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Anadolu Teknik Programı öğrencileri ve sınıf rehber öğretmenleri Ahmet BOY sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Cumhuriyet Mahallesi muhtarıyla iletişime geçerek bir sosyal sorumluulk projesi başlattılar. Projede mahallemizdeki ihtiyaç sahiplerine ulaşıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hayrullah YIRGAL öğrencilerimize meyve ağaçlarına aşı yapmayı öğretti. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında aşılamayı öğrenen öğrencilerimiz Kütashya ili ve ilçelerinde kırsdaldaki meyve ağaçlarının aşılanmasına katkı sağlayacaklar. Tebrik ediyoruz.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında öğrencilerimizx bilen akranlarıyla Kur'an-ı Kerim okumayı öğreniyorlar. Teşvik eden öğretmenimiz Hacer HORZUM'u ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda görkemli bir programla kutlandı. Programımızda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Hoşgeldin Ramazan!

"İnsan Ramazan ayının faziletini bilseydi, yılın her ayının Ramazan olmasını dilerdi."

Okulumuzda gerçekleştirilen çeşitli Ramazan etkinliklerini bu başlık altında paylaşacağız. Tüm veli, öğrenci ve personelimize hayırlı ramazanlar diliyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'U Anma Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencileri Refikcan FİLİZ ve Nail Hakan SAMAN okulumuzx veli ve öğrencilerine Teknolojinin Bilinçli Kullanımı konusunda bilgilendirme yapmışlardır.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni ve Psikolojik Danışmanı Kübra ÇOBAN velilerimize AİLE İÇİ ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERİ vermiştir. Katılım sağlayan velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Mübraek Ramazan Ayı öncesi öğrencilerimize okulumuzun lokma ikramı olmuş aynı zamanda Türk Dili ve Edebiyatı Öğrertmenimiz Sümeyra Ceren YAVUZ rahmetli babasının hayrına öğrencilerimize pilav ikramında bulunmuştur. Allah kabul etsin.

Mrt

Kütahya Merkez ilçede görev yapan ortaokul rehber öğretmenleri Mesleki ve Teknik Eğitimin okullarda tanıtımının yapılması amacıyla okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzdaki alan ve dalların tanıtımını yapan alan ve atölye şeflerimiz rehberlik öğretmenlerimize okulumuz atölyeleri gezdirdiler ve verilen teknik eğitimlerin  bilgilendirmesini yaptılar.