Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

FAKS 90274 223 74 20
CUMHURİYET MAH. MEVLANA CAD. TEKNİK SOK. NO.2 43020 MERKEZ / KÜTAHYA TÜRKİYE
Vizyon
Vizyonumuz, kurum olarak Mesleki ve Teknik Eğitimde sektörle birlikte eğitim-istihdam üretim bağlamında iyi uygulama örneklerini okulumuzda göstermek, yüksek öğrenim, istihdam ve üretime kurum olarak katkı sağlamaktır.
Misyon
Değerlerini bilen, erdemli toplumu oluşturan, sorgulama esaslı bilgi edinme ve bilgiye ulaşma yollarını kavramış, alanında gelişen teknolojileri bilen, uygulayabilen ve sürekli öğrenmeyi ilke edinmiş, işletmeler tarafından tercih edilen vasıflı eleman ve üst öğrenim kurumlarına öğrenci yetiştirmek.
Başarılar
Proje Tabanlı Beceri Yarışması Kütahya 1.liği Bölge 2.liği Proje Tabanlı Beceri Yarışması %100 Sıcak su İl ve Bölge 1.liği Türkiye 4.lüğü TÜBİTAK manyetik temizlik Bölge 2.liği ODTÜ Uluslararası Robot yarışması 11.lik Meb 6. Robot Yarışması 9.luk Fatih Üniv. Bilgisayar Olimpiyatı 4.lük Sportif Faaliyetlerde; Tekvando il ikinciliği Judo il birinciliği ülke ikinciliği Atletizm İl ikinciliği Karete il birinciliği Futsal il ikinciliği Halter il ikinciliği
Öğretim Şekli :Gündüz
Halk Otobüsleri Hat 5- Hat 6
Taşımalı servisimiz bulunmamaktadır.
Kütahya / Merkez
Merkeze Uzaklık 2,5 km
Sportif Etkinlikler
Halter-İl Birinciliği Judo -İl Birinci-İkinci ve Üçüncülüğü Masa Tenisi-İl Üçüncülüğü Voleybol-İl Dördüncülüğü
Bilimsel Etkinlikler
TUBİTAK Projelerinde aktif olarak katılım sağlamaktayız. Patent başvurularımız mevcuttur.
Zafer Kalkınma Ajansı ve KOSGEB ile İşbirliğimiz mevcuttur.
eTwinning ve Erasmus+ Projeleri Aktiftir.