T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TÜBİTAK Bilim Söyleşisi Duyurusu

Değerli Okul/Kurum Temsilcimiz,

TÜBİTAK tarafından toplumumuzda bilim iletişimini artırmak ve toplumumuz ile bilim dünyası arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek için 17 Ekim 2022 tarihinde başvuruya açılan Bilim Söyleşilerine tarafınızdan yoğun bir teveccüh olmuş, geçtiğimiz yıllara göre Konuşmacı başvurularında %420, Okul/Kurum başvurularında %536 artış olmuştur.

Bilindiği üzere 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler, ülkemizi ve toplumumuzu derinden sarsmış, her yönden olumsuz etkilemiştir. TÜBİTAK olarak bölgede oluşan mevcut durumu iyileştirme için yoğun çalışma içerisine girilmiş, bölge odaklı birçok destek programı oluşturulmuştur. Bununla birlikte ülkemiz genelinde okul ve üniversite eğitim takvimlerinde düzenlemeler yapılmış, planlanan etkinlik, yarışma ve desteklenen proje takvimlerinde de güncellemeler gerçekleştirilmiştir.

Bu kapsamda Bilim Söyleşilerinin gerçekleştirilme takvimi tekrar değerlendirilmiş ve bilim söyleşilerinin 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz döneminde (Eylül-Aralık) gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

Bilim Söyleşilerine göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye teşekkür eder, görüşmek dileğiyle sağlıklı günler dileriz.

TÜBİTAK Etkinlikler Müdürlüğü

     

meb_iys_dosyalar/43/01/751091/dosyalar/2023_04/18155409_Tubitak-Bilim-Soylesisi.pdf

 

Yukarıda gönderilen e-postaya istinaden TÜBİTAK Bilim Söyleşi başvurumuz önümüzdeki eğitim öğretim yılında değerlendirilecektir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.04.2023 - Güncelleme: 18.04.2023 15:58 - Görüntülenme: 90
  Beğen | 0  kişi beğendi