Liseye Hoş Geldin Kitapları

Liseye Hoş Geldin

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından ortaokulu başarıyla bitirip liseye başlayacak öğrencilerimize yönelik "Liseye Hoş Geldin" kitapları hazırlandı.

8. sınıftan 9. sınıfa geçen öğrencilere yönelik olarak Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya, Felsefe, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji ve İngilizce derslerinden "Liseye Hoş Geldin" tanıtım ve etkinlik kitapları hazırlanmıştır.  Bu kitaplarla öğrencilerin 9. sınıfta okula ve çevreye uyumun yanında akademik anlamda uyumunuzun sağlanmasına destek olmak amaçlanmıştır. Bu bağlamda hazırlanan "Liseye Hoş Geldin" kitaplarında 9. sınıftan başlayarak 10, 11 ve 12. sınıflarda hangi derslerin olduğu, sınıf bazında hangi ünitelerin yer aldığı ile ilgili bilgi verilmiştir. Bu derslerin amaçlarını, derslere nasıl çalışılması gerektiği anlatırken öğrencilerin hazırbulunuşluk düzeyini de göz önünde bulundurarak çeşitli uygulamalar eklenmiştir.

Kitaplara https://ogmmateryal.eba.gov.tr/liseye-hosgeldin linkinden ulaşılabilmektedir.

Yayın: 24.08.2022 - Güncelleme: 24.08.2022 19:56 - Görüntülenme: 133